رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست شرایط دریافت درگاه پرداخت کارگزاران سکو‌های مبادله رمزارز اعلام شد پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد

بیشترین افت تولید نفت خام اوپک در 3 سال گذشته

بررسی جدید بلومبرگ نشان می‌دهد، تولید نفت خام اوپک در ماه جولای بیشترین کاهش در 3 سال گذشته را داشته است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۶ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 02
کد خبر: ۱۹۷۶۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس این گزارش، تولید نفت خام اوپک در ماه گذشته میلادی 900 هزار بشکه در روز کاهش یافته و به طور متوسط به 27.79 بشکه در روز رسیده است. این کاهش، سریع‌ترین مورد از سال 2020 به شمار می‌رود یعنی زمانی که این گروه به علت قرنطینه‌های کرونایی و کاهش تقاضا، به سرعت تولید خود را کاهش داد.

بر این اساس، عربستان بیشترین کاهش تولید در ماه جولای را به خود اختصاص داده است و 9.15 میلیون بشکه نفت در روز تولید کرده است. نیجریه و لیبی نیز به ترتیب 130 و 50 هزار بشکه در روز کاهش تولید داشته‌اند.

کمیته نظارتی مشترک وزیران چهارم آگوست برای ارزیابی وضعیت بازارهای نفتی نشست داشته باشند.

تحلیلگران بسیار انتظار دارند عربستان کاهش تولید داوطلبانه خود را برای یک ماه دیگر در ماه سپتامبر تمدید کند. این پیش‌بینی قیمت نفت را بعدازظهر دیروز به 85 دلار در هر بشکه رساند.

پیش‌بینی می‌شود بازارهای نفتی در نیمه نخست امسال با کمی عرضه مواجه شوند، در عین حال، آژانس بین‌المللی انرژی نیز کمبود 1.7 میلیون بشکه نفت در نیمه دوم سال را پیش‌بینی کرده است.

بانک استاندارد چارترد نیز یک کمبود 2.81 میلیون بشکه در روز را برای ماه جاری میلادی و کمبود کمتری در ماه سپتامبر و پس از آن پیش‌بینی کرده است.

انتظار می‌رود قیمت نفت در سه ماهه چهارم به بیش از 90 دلار در هر بشکه برسد سطحی که برخی معتقدند عربستان را ترغیب می‌کند تا کاهش‌های داوطلبانه خود را کم کند.

روز گذشته نیز رویترز به نقل از تحلیلگران خود از کاهش 840 هزار بشکه‌ای تولید نفت سازمان کشورهای صادرکننده نفت خام اوپک در ماه جولای خبر داد و میزان تولید ماهانه این سازمان را روزانه 27.34 میلیون بشکه نفت برآورد کرد که این رقم کمترین میزان از سپتامبر 2021 به شمار می‌رود./فارس

ارسال نظر